Verksamhet

 

IF Design, startade sin verksamhet här på gården redan 2008, företaget har nu expanderat med kunder framförallt i USA. Inriktningen på företaget är grafisk design, web design och foto/film. De sista åren har särskild satsning skett på samarbetet med Self Publishing School och deras kunder. Företaget drivs av Ida Fia Sveningsson. Ett relativt nytt samarbete har inletts med Cardiac Records och intressanta arbeten med deras artister har påbörjats. Ida Fia är upphovsmakare till merparten av våra fina bilder från gården. 

Kopplat till vårt intresse för hästsport och särskilt då evenemang med islandshästar har vi varit med i organisatoriska upplägg som Flyingedagarna 2005, Flyinge Ishest och ISICUP SWEDEN. 

 

 

 

I mitt arbete som producent på Teaterhögskolan i Malmö fick jag den lyckan att arbeta och utvecklas tillsammans med kolleger och studenter.

Här nedan exempel från den viktigaste arbetsperiod någonsin:  

Sommargäster  Regi: Hilmir Snaer Gúdnason

Stjärnan och kyssen  Regi: Birgitta Vallgårda och Staffan Göthe 

Gruffet i Chiozza  Regi: Philip Zandén 

VD  Regi: Henric Holmberg

För egen del vill jag så snart som möjligt pensionera mig från min tjänst vid Arkitektur och ägna mig åt eget skrivande och egna projekt. Våren 2017 skrev jag en artikel till tidningen Islandshästen – en artikel om Islandshästar i Toscana. Mitt stora intresse för skrivandet har funnits sedan ungdomen. 

 

 

Artikel till Tidningen Islandshästen Text 170207

När jag nu nämner Toscana så vill jag varmt rekommendera en vistelse på den gård som min artikel handlar om nämligen Fattoria Voltrona.  På gården finns islandshästar och Linnea Sabel har ansvaret för hästverksamheten på gården. Läs min artikel – så förstår ni varför jag vill flytta dit.